Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

Šátek ŠaNaMi - Crystallis zelený

Kód: 6646VK81 6646WQ16 6646FJ15 Zvolte variantu
Značka: ŠaNaMi
1 549 Kč 1 698 Kč 1 848 Kč od 1 549 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Další z řady šátků s lomeným keprem. Vzor je tvořen použitou vazbou ve spojení s barevnou kombinací tmavě a světle zelených nití.

Velmi jemný a hebký šátek na nošení dětí ze 100% česané bavlny ve velmi oblíbených pastelových barvách. Skvělá pomůcka pro nošení miminek i větších dětí. Nošení dětí v šátku je nejen velmi praktické ale i příjemné jak pro miminko tak pro rodiče. Nošení prospívá dítěti jak po psychycké tak i fyzické stránce, je pohodlné a bezpečné. Uvázat šátek je velmi jednoduché a rychlé.

Kombinace česané bavlny a specielní lomené vazby, ve spojení se sílou tkaniny dává šátku vynikající vlastnosti při nošení jak novorozenců, tak především starších dětí.
Použitý materiál dává šátku nejen pevnost a odolnost, ale šátek také skvěle pruží a je velice hebký, měkký a poddajný.
Je obšit pružným stehem, který snese i velmi vysoké zatížení.
Výběrem nejkvalitnějšího materiálu a jeho precizním a osvědčeným zpracováním jsou zaručeny špičkové vlastnosti šátku, který poskytuje vysoký komfort při nošení dětí jak v zimním tak i letním období.

Tento šátek z česané bavlny patří mezi špičkové výrobky a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Šátky na nošení řady "Exklusiv Line" zaručují vysoký komfort nošení i těžších dětí. Jsou pružné a hladké, přesto se po uvázání nepovolují. Díky vzorům ve kterém mají podélné lemy různé barvy je jednodušší orientace při dotahování jednotlivých úvazů.

Údržba: Šátek lze prát běžnými pracími prostředky v pračce při teplotě do 40°C, žehlit na 2 (nejlépe mírně vlhké). Udávaná délka šátku je před vypráním, srážlivost max. 3 - 7%.


Gramáž: cca 220g/m2

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátek na celé nosící období, 6, 6
Záruka: 2 roky
Barva: zelená
Gramáž: 201 - 220 g/m2
Materiál: bavlna česaná
Vazba: žakárová
Vzor: vlnky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tkané šátky na nošení dětí značky ŠaNaMi jsou vyrobeny v České republice, s důrazem na cenovou dostupnost a skvělý poměr ceny a kvality. Při navrhování vzorů se snažili, aby si v barevné škále vybrali rodiče chlapečků i holčiček.