Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

Šátek ŠaNaMi - Jaro

Kód: 3867VK81 3867WQ16 3867FJ15 Zvolte variantu
Značka: ŠaNaMi
1 400 Kč 1 499 Kč 1 600 Kč od 1 400 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výborná pomůcka pro nošení miminek i batolat. Nošení dětí v šátku je pohodlné a bezpečné, uvázat šátek je velmi jednoduché a nošení v něm je pro dítě i pro matku velice prospěšné. 

Velmi jemný a hebký šátek na nošení dětí ze 100% česané bavlny v oblíbených pastelových barvách. Výborná pomůcka pro nošení miminek i batolat. 

Šátky na nošení dětí  ze 100% česané bavlny jsou kombinací vazby lomeného kepru, zdvojené osnovní nitě a zdvojeného útku. Ve spojení se sílou tkaniny dává šátku vynikající vlastnosti při nošení jak novorozenců, tak především starších dětí. Kvůli použití česané bavlny je šátek nejen pevný a odolný, ale také skvěle pruží a je velice hebký, měkký a poddajný.

Údržba: Šátek lze prát za použití běžných pracích prostředků v pračce při teplotě do 40°C, žehlit lze na stupeň 2 (nejlépe mírně vlhké). Udávaná délka šátku je před prvním vypráním, srážlivost činí max. 3 - 7 %.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátek na celé nosící období, 6, 6
Záruka: 2 roky
Barva: zelená, žlutá
Gramáž: 201 - 220 g/m2
Materiál: 100 % bavlna
Vazba: keprová
Vzor: pruhy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tkané šátky na nošení dětí značky ŠaNaMi jsou vyrobeny v České republice, s důrazem na cenovou dostupnost a skvělý poměr ceny a kvality. Při navrhování vzorů se snažili, aby si v barevné škále vybrali rodiče chlapečků i holčiček.