Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

Šátek ŠaNaMi Kolekce 2017 Trojlístky Žlutá Modrá

Kód: 6461VK81 6461WQ16 6461FJ15 Zvolte variantu
Značka: ŠaNaMi
2 650 Kč 2 949 Kč 3 249 Kč od 2 650 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

ŠÁTEK NA NOŠENÍ MIMINEK A DĚTÍ ŠANAMI - TROJLÍSTKY - ŽLUTÁ-MODRÁ

Šátek na nošení miminek ze 100% bavlny se vzorem trojlístků v barevné kombinaci žluté a safírově modré. Tato barevnost ve spojení s florálním motivem dodává šátku jedinečný vzhled.  

Pro snadnou orientaci je šátek ve své polovině označen nášivkou. Na šátku je použit postupně se zvětšující vzor, který usnadňuje orientaci při vázání šátku a navíc skvěle vypadá.

Jedná se silnější nosný šátek (280g/m2) vhodný pro celé nosící období tkaný atlasovou vazbou s vytkávaným žakárovým vzorem. Šátek není náchylný k zatrhávání nitek.

Tento šátek vznikl díky nadšení a umu českých lidí kompletně v české republice. Vzor pro tento náš šátek vytvořila vystudovaná česká textilní návrhářka Hana Krauseová. Látku utkal textilní závod ve východních čechách a šátky ušili české švadleny v malé šicí dílně.

Materiál: 100% bavlna - kombinace americké středněvlákenné bavlny s dlouhovlákennou Egyptskou bavlnou Gíza
Šířka šátku:71cm
Gramáž: cca 280g/m2

Délka šátku je měřena po délce jedné strany a cíp šátku je tedy navíc viz. obrázek. Udávaná délka šátku je před vypráním, srážlivost max. 3 - 7%.

 Dékla šátku na nošení dětí

Šátek lze prát běžnými pracími prostředky praní jako běžné prádlo na 40°C bez sušičky s podobně barevným prádlem. Doporučujeme k praní používat ekologické praci prostředky, žehlit na 3 (nejlépe mírně vlhké). 

Šátek lze prát běžnými pracími prostředky praní jako běžné prádlo na 40°C bez sušičky s podobně barevným prádlem. Doporučujeme k praní používat ekologické praci prostředky, žehlit na 3 (nejlépe mírně vlhké). 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátek na celé nosící období, 6, 6
Záruka: 2 roky
Barva: černá, žlutá
Gramáž: 261 - 280 g/m2
Materiál: 100 % bavlna
Vazba: žakárová
Vzor: lístečky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tkané šátky na nošení dětí značky ŠaNaMi jsou vyrobeny v České republice, s důrazem na cenovou dostupnost a skvělý poměr ceny a kvality. Při navrhování vzorů se snažili, aby si v barevné škále vybrali rodiče chlapečků i holčiček.