Vážení zákazníci, v pátek 29.3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití Vánočních svátků a rodinnou pohodu!

Little Frog Ammolite 44 % merino vlna

Kód: 6796IP39 6796VK81 29830/7 Zvolte variantu
Značka: Little Frog
2 433 Kč 2 470 Kč 2 704 Kč od 2 433 Kč
Na objednávku 7-14 dní Na objednávku 7-14 dní Na objednávku 7-14 dní Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
22.4.2024 22.4.2024 22.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Celoroční šátek vhodný pro novorozená miminka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Little Frog Ammolite se 44 % merino vlny je šátek na nošení dětí vhodný pro novorozená miminka. Díky své tloušťce je perfektním šátkem na novorozence, díky vlně ho oceníte i v parném létě nebo chladné zimě. Bude vás provázet zhruba prvními osmi měsíci života vašeho miminka.

Šátek je tkán keprovou vazbou pro kterou jsou typické pruhy. Této vazby v kombinaci s nízkou gramáží šátku se není třeba bát, je to perfektní kombinace pro malá miminka.

Dvojitě zaobroubené lemy, šířka 70 cm a zešikmené konce (klasický kosodélník).

Šátky s vlnou, merino vlnou jsou velmi měkké, pohodlné, pruží, takže netlačí do ramen. Mají termoregulační vlastnosti (v zimě hřejí, v létě sají pot a nestudí). Jsou špíně odolné a pokud se znečistí, dají se obvykle snadno v ruce vyčistit.


Země původu: Polsko

Gramáž: 240 g / m2

Složení: 56 % bavlna + 44 % merino vlna

Údržba: Perte v pračce na vlněný program 30° bez ždímání v prostředku bez optických rozjasňovačů, vyždímejte zarolováním do předem připravených ručníků, nepoužívejte aviváž, nesušte v sušičce, žehlete na vysoký stupeň s párou

Bližší informace ohledně péče o šátek najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/pece-o-satek/

Bližší informace o příměsích najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/jak-se-chovaji-jednotlive-primesi/

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátky na nošení a Reboza, 5
Záruka: 2 roky
Barva: duhová
Gramáž: 221 - 240 g/m2
Materiál: bavlna, vlna merino
Vazba: keprová
Vzor: pruhy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

littlefrog_logo_2_big

Littlefrog je polská firma, jejíž zakladatelka je certifikovanou lektorkou německé Trageschule a oddanou lektorkou šátkování. V nabídce mají keprové i žakárové šátky různých gramáží, široké jsou příjemných 70 cm, což ocení hlavně rodiče větších dětí. V nabídce mají šátky bavlněné i šátky s rozličnými příměsemi.