Vážení zákazníci, v pátek 29.3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití Vánočních svátků a rodinnou pohodu!

Little Frog Fluorite 40 % len

Kód: 4943IP39 4943VK81 4943WQ16 Zvolte variantu
Značka: Little Frog
1 610 Kč 1 766 Kč 1 933 Kč od 1 610 Kč
Vyprodáno Externí sklad 7-14 dní Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
- 22.4.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení

Velmi tenký kousek, který skvěle obepne tělíčko vašeho novorozeného miminka. Šátek je vhodný na novorozená miminka a bude vás provázet prvním půlrokem života vašeho drobečka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Little Frog Fluorite 40 % len je příměsový šátek na nošení dětí vhodný pro novorozená miminka. Díky své tloušťce je perfektním a cenově dostupným šátkem na letního novorozence. Bude vás provázet zhruba prvním půl rokem života vašeho miminka. Díky složení se dá označit za téměř bezúdržbový kousek, snadno ho totiž vyperete v pračce a časté praní mu nevadí.

Šátek je tkán keprovou vazbou pro kterou jsou typické pruhy. Této vazby v kombinaci s nízkou gramáží šátku se není třeba bát, je to perfektní kombinace pro malá miminka.

Šátky s příměsí lnu jsou hodně pevné a ve vyšším procentu hodně tenké. Zaručují dostatečnou oporu, jsou velmi nosné a méně pruží. Jsou hladké a vhodné především na léto, protože vlákna lnu působí chladivě a dovedou dobře odvést teplo od těla. Samozřejmě lněný šátek lze nosit po celý rok.

Dvojitě zaobroubené lemy, šířka 70 cm a zešikmené konce (klasický kosodélník).

Šátky Little Frog jsou vyrobeny v souladu s normou EN 13209-2 a EU Eco-Tex Standard, síla a kvalita Little Frog šátků byla testována pomocí certifikované laboratoře v souladu s normou PN-EN ISO 13934-1: 2002

Šátek je dodáván nepředepraný, doporučujeme před prvním použitím 1 – 2 x vyprat, aby se vlákno zbavilo přebytečné apretace a pigmentu. Šátek je před vypráním cca o 5 % delší, než je deklarovaná délka

Vybrané vzory skladem, další dle skladových zásob výrobce na objednávku do 10 dnů. Při výpadku zásob na straně výrobce objednávku negarantujeme. V tomto případě Vás budeme kontaktovat.

Země původu: Polsko
Složení: 100 % česaná bavlna
Údržba: Perte v pračce na jemný program 30° v prostředku bez optických rozjasňovačů, nepoužívejte aviváž, nesušte v sušičce, žehlete na vysoký stupeň s párou

Bližší informace ohledně péče o šátek najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/pece-o-satek/

Bližší informace o příměsích najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/jak-se-chovaji-jednotlive-primesi/

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátky na nošení a Reboza, 5, 5
Záruka: 2 roky
Barva: fialová, černá, modrá, zelená, žlutá
Gramáž: 241 - 260 g/m2
Materiál: bavlna, len
Vazba: keprová
Vzor: pruhy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

littlefrog_logo_2_big

Littlefrog je polská firma, jejíž zakladatelka je certifikovanou lektorkou německé Trageschule a oddanou lektorkou šátkování. V nabídce mají keprové i žakárové šátky různých gramáží, široké jsou příjemných 70 cm, což ocení hlavně rodiče větších dětí. V nabídce mají šátky bavlněné i šátky s rozličnými příměsemi.