Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

TULA Free to grow Soar

Kód: 6109
Značka: TULA
4 355 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení

Ergonomické rostoucí nosítko Tula FTG je vhodné pro děti od narození do 85 cm (cca do roku až rok a půl). Zádovou opěrku lze nastavit do tří různých šířek a dvou délek, aby bylo dosaženo ergonomické a pohodlné pozice v každém věku vašeho dítěte. Měkké polstrování pod kolínky. Možnost nosit jak na břiše, tak i na zádech. Je šité z pevné látky atestované pro děti do tří let. Nosítko je vhodné i pro velmi štíhlé ženy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ergonomické nosítko Tula Free to Grow je lehké, skladné. Manipulace s nosítkem je velmi jednoduchá. Vhodné pro běžné denní nošení ve městě i v přírodě. Ideální volba, jak si užít každodenní dobrodružství s Vaším dítětem bez kočárku. Dítě je v bezpečné a pohodlné pozici a rodiče mají svobodu pohybu. 

Vlastnosti:
• nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen
• možno nosit vepředu i vzadu
• odnímatelná kapucka na spaní - podpírá hlavičku dítěte během spánku a chrání jej před sluncem a větrem
• praktická kapsa na bederním pásu pro uschování drobností
• prodyšná a lehká, keprová textilie vyrobená ze 100% certifikované textilie OEKO-TEX® Standard 100
• spony testované v přísných spotřebitelských testech

Nosítko může být použito od 3,2 do 20, 4 kg - maximální nosnost uvedená výrobcem, neodpovídá reálné době použití. Nosítko je vhodné do cca 85cm, pro zachování zdravé polohy dítěte v nosítku. Kolínka výše než kyčle a látka dosahující od kolenní jamky po kolenní jamku.

Nedoporučujeme nošení vašeho dítěte na zádech, dokud dítě nemá silné a konzistentní ovládání hlavy, krku a trupu, hlava by mohla tlačit na páteř.

Značka TULA je oceňovaná v oboru nošení. Baby Tula nabízí krásná, snadno použitelná, všestranná a dlouhotrvající nosítka, která poskytují pohodlný a ergonomický způsob podpory a vazby mezi nositelem a dítětem od narození do 4 let.
Baby Tula je hrdá, že splňuje bezpečnostní standardy a normy a je obchodním členem Baby Carrier Industy Alliance (BCIA).
Tula nosítka jsou k dispozici v mnoha designech, takže jsou nejen užitečná, ale i stylová!

Rozměry nosítka Tula FTG:
V závislosti na nastavení je šířka sedu nastavitelná od 13 - 38 cm.
V závislosti na nastavení je výška panelu nastavitelná od 28 - 43 cm.
Bederní pás o výšce 13 cm a šířce 69 cm. 
Hmotnost nosítka: 0,8 kg

Údržba: 
Lze prát v pračce na cyklus ruční praní s jemným pracím prostředkem šetrným k barvám v co nejchladnější vodě a sušit na vzduchu.

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Od narození
Záruka: 2 roky
Barva: černá, zelená
Materiál: 100 % bavlna
Typ nosítka: látkové nosítko, rostoucí nosítko
Typ zapínání: přezky
Vzor: ptáčci

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tula je výjimečná značka, v současné době sídlí v San Diegu, USA. Její příběh začal spojením 2 lidí z jiných světů – Ula je narozená v Polsku, její muž Mike je původem z Vietnamu. Při jejich cestách po světě je fascinoval svět jihoameričanů, zejména jejich denodenní nošení nejmenších dětí. Matky nosily děti pořád u sebe, při práci na poli, při domácích pracích, při prodeji řemeslných výrobků. Tato inspirace vyrostla v dnešní prosperující rodinnou firmu, která má v nabídce nosítka menších dětí i odrostlejších batolat a samozřejmě šátky s krásnými, neokoukanými vzory.