Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

Didymos DidyKlick Ocean

Kód: 6246
Značka: Didymos
3 589 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velké děti i novorozenci se budou v šátkové biobavlněné kapse cítit dobře zaopatření a díky našité opěrce hlavy si v něm mohou kdykoliv pohodlně a bezpečně zdřímnout.

I s nosítkem DidyKlick můžete děti nosit na břiše, na zádech a na boku. Bederní pás je možné individuálně přizpůsobit Vaší postavě jednoduchým dotažením nebo povolením před plastovou přezku. Také nosící kapsa je plynule nastavitelná –  jak do šířky tak do výšky – dle velikosti dítěte. Díky tomu můžete nosítko vždy optimálně přizpůsobit dítěti a zajistit mu tak dobrou oporu páteře i podsazených nožiček. DidyKlick se právem řadí mezi ergonomická nosítka.Je vhodný pro děti od 3 do 18 kg.

Nosítko splňuje samozřejmě i platné technické standardy normy EU CEN/TR 16512.

 

Didy-Tip
Šátkové ramenní popruhy, které je možné na ramenou doširoka rozprostřít, jsou zárukou vysokého komfortu při nošení. Pokud ale dáváte přednost polstrovaným ramenním popruhům, můžete si k nosítku dokoupit i polstrované navlékací vycpávky DidyPads. Můžete je samozřejmě použít i k nosítku DidyTai, k dostání jsou na našem e-shopu.


Materiál: 100 % biobavlna

Výrobce: Didymos




Doplňkové parametry

Kategorie: Hybridní nosítko
Záruka: 2 roky
Barva: tyrkysová
Materiál: 100 % bavlna
Typ nosítka: šátkové nosítko
Typ zapínání: kombinované
Vzor: jednobarevný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Didymos je světoznámá značka, která stála u zrodu novodobého šátkování v Evropě, jak jej známe dnes. Nabízí šátky pro miminka i batolata a drží krok se současnými šátkovacími trendy. V jejich sortimentu nalezneme také různé druhy nosítek. Značku založila v roce 1971 Erika Hoffmann po narození dvojčat Lisy a Tiny (dvojčata - starořecky didymos).