Vážení zákazníci, v pátek 29.3. a v sobotu 30..3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků a rodinnou pohodu!

Angel Wings Fleecová mikina Šedá

Kód: 4440MG35 4440VM48 4440QY88 4440UL72 Zvolte variantu
Značka: Angel Wings
2 090 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fleecová určená pro rodiče, kteří nosí své děti v šátku či ergonomickém nosítku.
Bunda je vhodná pro nošení na břiše, na zádech a díky možnosti dokoupení těhotenské vsadky i v posledních měsících těhotenství, kdy se nastávajícím maminkám už bříško pod jinou bundu nevejde.
Po odepnutí vsadek ji však můžete pohodlně a elegantně využít i bez „nošence“, aniž by kdokoli poznal, že jde původně o kousek určený pro nošení dětí.

Mikina je stejně jako softshellová bunda vypasovaná, ale spodek a rukávy jsou zakončené pružnou lemovací gumou.
Rozdílné je zapínání u krku které je přepínací na suché zipy, takže tvoří “všitou šálu” kterou si můžete zapnout i s vepnutou vsadkou. To je velmi praktické v chladném počasí, protože Vám i s navázaným dítětem nebude foukat na krk a dekolt.

Mikina perfektně pasuje pod softshellovou bundu, takže jejich kombinací můžete získat plnohodnotnou zimní variantu 3 v 1.

Součástí bundy jsou:
- vsadka pro rozšíření
- kapucka pro zajištění hlavičky (vhodná pro spící děti)

Možnost dokoupení těhotenské vsadky.

Materiál : 100% Polyester

 

Velikostní tabulka fleece mikina

Rozměry jsou udávány v cm v položeném stavu 

velikost

šířka zad 

obvod hrudníku

obvod boků

délka rukávu včetně manžety

délka zad

XS

35,5

88

89

65

70

S

38,5

98

100

67

70

M

40

104

106

69

75

L

43

114

114

70

75

XL

45

122

124

71

75

Softshell bundy a fleece mikiny jsou vytvořeny tak, aby se na sebe daly navrstvit stejné velikosti a přesto nic nepřekáželo, netlačilo ani nevykukovalo. Fleece ovšem pruží mnohem více než softshell, proto pokud si nejste jistí, volte fleece mikinu klidně o číslo menší než softshell bundu.

Rozměry porovnávejte s mírami nějaké Vaší běžné bundy která Vám sedí, dojdete tak k přesnějším výsledkům než v porovnání s obvodem Vašich tělesných partií:-)

Vsadky jsou koncipované tak, aby s Vám tam vešlo i odrostlejší dítko...

Doplňkové parametry

Kategorie: Mikiny
Záruka: 2 roky
Barva: šedá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Angel Wings je česká značka s duší, která své produkty vyrábí v České republice již od roku 2010. Stojí za ní maminka dvou dětí, která má bohaté zkušenosti s nošením, a veškeré výrobky této značky jsou skutečně promyšelné do detailu. Oceníte nejen praktičnost a univerzálnost jednotlivých kousků, ale i elegantní dizajn. Oblečení značky Angel Wings je navrhováno tak, aby bylo využitelné v těhotenství, při nošení dětí na břiše i na zádech, a v "nosícím důchodu" i jako klasické každodenní oblečení.