Vážení zákazníci, v pátek 29.3. je prodejna OTEVŘENA, můžete tedy přijít i s tatínky. :) V pondělí 1.4. je prodejna uzavřena. Přejeme vám příjemné prožití Vánočních svátků a rodinnou pohodu!

Yaro Waves Water 40% konopí

Kód: 1983LO54
Značka: Yaro Slings
1 809 Kč
Externí sklad 7-14 dní
Varianta
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Lehký a prodyšný, přesně takový je tento novorozenecký příměsový šátek, který je perfektní pro vaše novorozené letní miminko.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Yaro Waves Water 40% konopí je tenký příměsový šátek, který je určen pro nošení těch nejmenších, tento šátek vás bude provázet prvním rokem života vašeho miminka. Díky svému složení s konopím je to perfektní letní kousek, který však vynosíte během celého roku.

Po zanošení je šátek dostatečně měkký a tenký pro nošení novorozenců. Bez problému ho vyperete v pračce, je nenáchylný na očka, bude se s ním dobře vázat i začátečníkovi. Z počátku se šátek může zdát tužší, ale po prvních pár navázání zkombinovaných se žehlením se vám doslova rozpustí pod rukama a bude to hebký mazlík, který si vy i miminko doslova zamilujete.

Šátky s příměsí konopí jsou skvělé nosné a pevné. V létě dokáží odvádět pot a působí chladivě. Konopí dodává šátkům jemný lesk, aby se zachoval, je třeba šátky před žehlením nakropit. Zpočátku může být šátek malinko tuhý, je potřeba ho zanosit, než změkne, ale není to nic s čím by jste si neporadili, pravidelné nošení kombinované se žehlením šátek velmi rychle zanosí. 

Materiál: 60% bavlna, 40% konopí 
Gramáž: 230 gsm
Údržba:  prát na 30 st, šetrný program, nízké otáčky v prostředku bez optických rozjasňovačů, nesušit v sušičce, žehlení na vysoký stupeň, doporučujeme před žehlením nakropit, aby se konopí neztratilo svůj lesk
Výrobce: SlingoMama NL

Bližší informace ohledně péče o šátek najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/pece-o-satek/

Bližší informace o příměsích najdete tady https://www.isatky.cz/rubriky/vse-o-noseni-v-satku/jak-se-chovaji-jednotlive-primesi/

Pro plné rozvinutí užitných vlastností bavlny doporučujeme šátek před prvním použitím 1-2x vyprat, aby se z vlákna odstranila ochranná apretační vrstva.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátky na nošení a Reboza, 3, 3
Záruka: 2 roky
Barva: modrá
Gramáž: 221 - 240 g/m2
Materiál: konopí
Vazba: žakárová
Vzor: vlnky, geometrický

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Yaro slings je sesterská značka světoznámé a luxusní značky Solnce. Značku založila skupinka nosících lektorů a lektorek s cílem vytvořit kvalitní, příjemné a cenově dostupné šátky pro širokou veřejnost. Yaro jsou krásné šátky co do barevnosti i atraktivity vzorů, středně silné a skvělé na každodenní nošení. V nabídce mají šátky ze 100% bavlny, stejně jako příměsové šátky pro náročnější – len, konopí, hedvábí, vlnu, bambus, i repreve. Díky dostupné ceně a vysoké kvalitě jsou velmi oblíbené i u nás.