Loktu She Raindops Red Grapes

Kód: 4231LO54 4231FT91 4231VK81 4231WQ16 Zvolte variantu
Značka: Loktu She
1 740 Kč 1 959 Kč 2 500 Kč 2 829 Kč od 1 740 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šátek je vyroben ze 100% česané bavlny, která zaručuje hebkost a měkkost. Díky způsobu tkaní a žakárové vazbě nabízí miminku rovnoměrnou oporu a krásně se přizpůsobí tělíčku dítěte i Vám. Samozřejmostí je označení středu a šikmé cípy, které usnadňují zavazování uzle. Díky zašití okrajů je šátek oboustranný - nemá tedy rub a líc, ale můžete ho nosit ven tou stranou, která se vám zrovna líbí víc.

Bird Garden patří díky gramáži kolem 280 g/m2 mezi středně silné šátky. Jsou univerzální a vystačíte s nimi na celou dobu nošení. Díky své měkkosti jsou vhodné pro miminka od narození (což jsme důkladně otestovaly), díky gramáži a způsobu tkaní Vám budou pohodlné i s velkými dětmi (také otestováno:).


Šátky jsou příjemné hned od začátku, doba zanášení (jak se nazývá proces, během nějž šátek díky používání měkne a stává se pohodlnějším) je tedy naprosto minimální a šátky jsou pohodlné od začátku. Vzhledem ke svému složení je nenáročný na údržbu.


Celá výroba od navrhování vzoru přes tkaní po šití lemů probíhá v České republice. Materiál na šátky má certifikaci Oeko Tex 100. 


Šátek posíláme zabalený v látkové tašce vlastní výroby, přiložená je brožura, ve které najdete informace o nošení dětí a návod k uvázání základního úvazu, kterým je Kříž s kapsou uvnitř. 

Materiál: 100% česaná bavlna

Výrobce: Loktu She

Doplňkové parametry

Kategorie: Šátky na nošení a Reboza, 3
Záruka: 2 roky
Barva: růžová
Gramáž: 261 - 280 g/m2
Materiál: 100 % bavlna
Vazba: žakárová
Vzor: kapky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Loktu She je česká firma tvořená čtveřicí žen z Liberce. Společnost se soustředí na výrobu šátků, nosítek a oblečení na nošení dětí. Název firmy odkazuje na dlouhou tradici nošení v našich krajích. I naše prababičky nosily svá miminka v loktuších nebo trávničkách, braly je všude s sebou a děti tak mohly být se svými maminkami a poznávat od malička svět kolem sebe. Na tuto tradici česká firma Loktu She navazuje.